Családi kedvezmény funkcionális elektrodinamikai tesztre (4főtől)

Hozd el az egész családodat egy állapotfelmérésre, és a tesztek végösszegéből 25%-os kedvezményt kaptok. A kedvezmény csak 4 fő részvétele esetén él. Lemondás esetén (ha az egyik tag lemondja az időpontját) a kedvezmény elveszik.

Babaprogram

Van olyan, hogy orvosilag minden rendben van mindkettőtöknél, még sem jön a vágyott baba. Ilyenkor abban tudunk Nektek segíteni, hogy fizikai és lelki állapototok készen álljon a baba fogadására.

A lélek szintjén a kineziológiai oldás segít a rejtett blokkok felderítésében. A kezelések során az édesanya pszichéje megérti, hogy nincs mitől félnie, bátran vállalhatja a várandósságot.

A test szintjén az anyánál és az apánál is célszerű nagytakarítást végezni, és felkészíteni a két testet az új élet létrehozására. A teszt során feltérképezzük a leendő szülők fizikai állapotát, a testi blokkokat (kórokozók, gyulladások, hiányok, allergia/intolerancia), és megbeszéljük a teendőket.

Várunk Benneteket összehangolt testi-lelki babaváró programunkra. Foglaljatok időpontot mindkettőnknél on-line, vagy hívjatok minket!