Funkcionális elektrodinamikai teszt
… amely elárulja, mi zajlik odabent, mi terheli a szervezetedet, milyen stresszhatások gátolják a normális működést.

A természetes gyógymódok, diagnózisok és eljárások területén egyre ismertebbé válik a biorezonanciás készülékek jelentősége. Szervezetünk egészséges működéséhez összhangra van szükség. Ehhez gyorsan áramló és nagy mennyiségű információhalmaz szükséges. Minden másodpercben „fax”-ok, „e-mail”-ek és „SMS”-ek milliárdjai áramlanak a sejtjeink között, melyek segítik ezt a csodálatos összehangolódást. A biorezonancia kezelés és vizsgálat olyan módszer, melynél a test elektromágneses hullámait elemzik, és szükség esetén terápiás célokra használják.

A funkcionális elektrodinamikai teszt a test sejtjeinek átvizsgálásával képet ad egészségi állapotunkról, meghatározza a bennünk levő esetleges kórokozókat, méreganyagokat, gyulladásos gócokat, ásványi anyag-, nyomelem és vitaminhiányokat, az agy és a tápcsatorna állapotát, működését, hormon-, illetve enzimháztartásunk zavarait, gerinccsigolyák elváltozásait, stb. A gép több, mint 10.000féle anyagot tud bemérni az emberi szervezetben, és ezáltal képes az okokat kezelni, nem csak a tüneteket.

Kicsit másképp, kicsit bővebben…

A biorezonancia eljárások a szervezet átvizsgálását jelentik, durva beavatkozások nélkül. Ez azt jelenti, hogy tűszúrás, sebészeti beavatkozások nélkül, elektromágneses jelek, frekvenciák segítségével térképezi fel a gép az emberi testet, hasonlóan, mint pl. egy EKG.

Szervezetünkben másodpercről másodpercre kémiai folyamatok milliárdjai zajlanak le, és ezeknek a kémiai folyamatoknak a segítségével kommunikálnak a testünk sejtjei egymással (mintha mi milliónyi sms-t küldenénk a munkatársainkkal, osztálytársainkkal egymásnak…).

Ezeket a folyamatokat azonban meg is zavarhatják bizonyos tényezők: kórokozók, vitaminhiány, ásványi anyag hiány, stb.
A SCIO-féle állapotfelmérés során a gép 12.000 szubsztanciát tesztel le az emberi szervezeten. Másképp kifejezve 12.000 anyagnak a frekvenciáját küldi el a szervezetbe, amire a testünk válaszol, a szervezetből tehát érkezik egy válaszreakció, amit a gép értelmez. Ez a folyamat hasonlítható egy allergiateszthez, csak itt nincs tűszúrás, bőr tapasz, stb.
A teszt eredményeképpen kiderül, hogy milyen káros hatások, stressz hatások érik a szervezetet, amitől az nem tud normálisan működni.

Az állapotfelmérés során, a teszt után az alábbi stressz faktorok derülhetnek ki:
– Milyen kórokozók terhelik a szervezetet? (gombák, baktériumok, paraziták, vírusok)
– Milyen tápanyagok hiányoznak a szervezetből? (ásványi anyagok, nyomelemek, vitaminok, aminosavak, zsírsavak)
– Milyen gyulladásos gócok vannak?
– Milyen szervi működési zavarok gátolják a szervezet egészének munkáját?
– Milyen a tápcsatorna (emésztőrendszer) állapota?
– Milyen méreganyagok terhelik a szervezetet?
– Milyen allergének gátolják a normális működést?

A szervezet „átböngészése” után lehetőség van különböző kezelések elvégzésére, valamint a terápiához szükséges anyagok meghatározására. Az állapotfelmérés végén ugyanis a gép kiteszteli azokat az anyagokat, amelyekre az adott embernek szüksége van, amik képesek maximálisan felszívódni az ember szervezetében. Így lehetséges a személyre szabott terápia felállítása, amely nagyobb hatékonyságot ígér. Éppen ezért fontos, hogy a Vendég magával hozza mindazokat a vitaminkészítményeket, teákat, egyéb készítményeket, amelyeket alkalmaz. A tesztelés végén ezeket a szereket is kiteszteljük. (A gyógyszerek tesztelése értelmetlen, hiszen annak adagolása mindig az orvostól függ, az orvos változtathat rajta, vagy hagyathatja el a vendéggel teljesen a gyógyszert.)

Többéves tapasztalat szerint az ily módon felállított terápiás javaslat sokkal hatékonyabb, mint a tesztelés nélküli, a vendég által „csak úgy” összeállított „kezelés”.

Tájékoztató a számítógépes állapotfelmérés menetéről, az állapotfelmérő gép működési elvéről és egyéb fontos és hasznos tudnivalókról.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA