Az arckezelés két részre oszlik. A fő cél az arc “vizuális” javítása, azaz a bőr feszesítése, a ráncok eltüntetése, a pattanások kezelése. A másik pedig a kezelés során alkalmazott arcreflexológia eredményeként az egész szervezet állapotának javítása.

Az arckezelést Magnevit magneto-elektro-akupunktúrás géppel végzem. (magnetoterápiás kezelés)

A kezelés előtt gondosan megtisztítom az arcbőrt (ajánlatos a kezelésre smink nélkül érkezni), majd a kezelésnek megfelelő anyagot viszek fel a bőrre, attól függően, hogy pattanásokat szeretnénk elmulasztani, vagy ráncokat eltüntetni. (Esetleg mindkettőt egyszerre.)

Ezután a mágneses kezelőfejeket először különböző akupunktúrás pontokra helyezem az arcreflexológia szabályainak megfelelően. (Az arcreflexológia lényege ugyanaz, mint a talpmasszázsé. Testünk egésze megjelenik az arcunkon is, minden szervnek megvan a maga pontja.) A kezeléseket mindig az ellazító és energetizáló pontok ingerlésével kezdem. Ezután lehet rátérni a ráncok masszírozására, valamint a pattanásos terület kezelésére. Ha valakinek valamilyen egészségügyi panasza van, az arcmasszázs közben a problémának megfelelő pontokat is stimulálom. (Pl. ha valaki épp meg van fázva, vagy rendetlenkedik a emésztése. stb.)

A mágneses terápiát a tonizáló, energetizáló pontok ismételt ingerlésével fejezem be, majd maga az arckezelés egy bőrfeszesítő szérum bőrbe masszírozásával zárul (ez már kézzel történik).

Várlak szeretettel egy kis felfrissülésre, kényeztetésre!