A fizikoterápiás jellegű (tehát mozgásszervi panaszok enyhítése) kezeléseket egy magneto-elektro-akupunktúrás készülékkel végzem.

A Magnevit Reflex készülék a komplementer medicina eszköze, orvosok, természetgyógyászok, masszőrök és kozmetikusok számára kiemelten ajánlott és kifejezetten hasznos eszköz.

A készülék a magnetoterápiát, elektroterápiát és az akupunktúra módszerét (nincs tűszúrás, az akupunktúrás pontokat elektromágneses inger éri) egyesíti a kezelések során. Ennek köszönheti nagyobb hatékonyságát a hagyományos fizikoterápiás és egyéb mágneses gépekkel szemben, mivel a három módszer szinergikusan felerősíti egymást.

A készülék fellazítja a letapadt izmokat, valamint – hasonlóan az UH- és ingerterápiákhoz – a bőrre felvitt hatóanyagot (pl. fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatású növényi kivonatból készült krémek) bejuttatja mélyen a bőr szöveteibe, illetve azok alá.

Hatékonyan csökkenti a különböző gyulladásokat, és a mozgásszervi panaszok általában már egy kezelés után érezhetően enyhülnek. Kitűnően alkalmazható a készülék akut mozgásszervi panaszok esetén (idegbecsípődés, derék”roppanás”, heveny ízületi gyulladások, “merev” nyak- és vállizmoknál fellépő heves fájdalom).

Tapasztald meg újra a fájdalommentes mozgás örömét!

Várlak szeretettel!