A Smaragd Stúdiót 2008 tavaszán hoztuk létre azzal a céllal, hogy a holisztikus szemlélet jegyében egy helyen tudjuk kínálni a fizikai test, a lélek és a szellem táplálékait.

A test egészségének megőrzése érdekében elkészítjük Neked saját funkcionális elektrodinamikai tesztedet, ami megmutatja, hogy milyen folyamatok zajlanak a szervezetedben, mennyire vagy lúgos vagy savas, milyen mértékben raktározzák sejtjeid a salakanyagokat, milyen tápanyagok hiányoznak a szervezeted tökéletes működéséhez. A megbomlott egyensúlyt személyre szabott terápiával és folyamatos konzultációval, valamint különböző masszázsokkal, magnetoterápiával segítünk helyreállítani. Segítünk Neked beszerezni gyógynövényeket, jó minőségű, megbízható forrásból származó táplálékkiegészítőket.

A lélek korunkban sok megoldatlan problémával szembesül: párkapcsolati, pénzügyi, gyermeknevelési gondok. A Smaragd Stúdióban az asztrológia, a Tarot és a kineziológia hármasságával segítünk Neked eligazodni az élet útvesztőiben.

A szellem tanulásvágyát tanfolyamaink elégítik ki, elsajátíthatod pl. a Tarot mágikus világát.

A Smaragd Stúdió egy szellemi műhely, amiben mi ketten – Andrea és Lívia – vagyunk. Ahová minket visz a sors, ott van a Smaragd Stúdió.

Aktuális tanfolyamainkról, programjainkról és kedvezményeinkről az Akciók menüpont alatt tájékozódhatsz.

Szeretettel várunk!